Ana içeriğe atla

3. Genç Beyinler Yeni Fikirler” (GBYF 2024) Bitirme Projeleri Yarışması’nda “SiestaSiesta”, projesi sosyal sorumluluk kategorisinde üçüncülük ödülü aldı!

TBD Türkiye Bilişim Derneği Ankara Şubesi (TBD) koordinatörlüğünde, OSTİM Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen “3. Genç Beyinler Yeni Fikirler” (GBYF 2024) Bitirme Projeleri Yarışması’nda Dr. Öğr. Üyesi Emin KUĞU hocamızın danışmanlığını yaptığı; Elif Nehir Ulu, Fatma Nazlı Günay, Giray Berk Kuşhan ve Kaan Erkuş’un Katlanır Sandalye Kiralama Sistemi, “SiestaSiesta”, projesi  sosyal sorunluluk kategorisinde üçüncülük ödülü aldı!

Tarih:  Date -

TBD Türkiye Bilişim Derneği Ankara Şubesi koordinatörlüğünde, OSTİM Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen “3. Genç Beyinler Yeni Fikirler” (GBYF 2024) Bitirme Projeleri Yarışması’nda Dr. Öğr. Üyesi Emin KUĞU hocamızın danışmanlığını yaptığı; Elif Nehir Ulu, Fatma Nazlı Günay, Giray Berk Kuşhan ve Kaan Erkuş’un Katlanır Sandalye Kiralama Sistemi, “SiestaSiesta”, projesi  sosyal sorumluluk kategorisinde üçüncülük ödülü aldı!